
Pełną parą - wszystko o piekarnikach parowych
Dołącz do grupy na Facebooku "Pełną Parą - wszystko o piekarnikach parowych" i obudź w sobie kulinarną kreatywność! W grupie znajdziesz przepisy na wyjątkowe dania, dowiesz się więcej o pieczeniu parowym, a także zyskasz szansę na zdobycie nagród i rabatów.
Julian Karewicz - ambasador grupy
Z wykształcenia filozof, z zamiłowania – kucharz. Ma na koncie wiele kulinarnych podróży po całym świecie. Przez wiele lat był szefem baru na Solcu 44 oraz head grill masterem w Weber Grills. Jako mistrz dań z rusztu podczas warsztatów w Electrolux Taste Center w Warszawie pokazuje, jak przyrządzić idealnego steka. Kiedy tylko nadarzy się okazja, w gotowaniu wykorzystuje lokalne dobra i zgłębia tajniki sztuki barmańskiej.
Od początku istnienia grupy "Pełną parą" aktywnie się w niej udziela i inspiruje jej członków do kulinarnych podbojów.
O grupie
- Znajdziesz interesujące przepisy, które w pełni pozwolą Ci wykorzystać potencjał drzemiący w pieczeniu z dodatkiem pary
- Dowiesz się jak korzystać z piekarnika parowego, aby służył Ci przez wiele lat
- Zyskasz okazję do wygrania nagród w cyklicznych konkursach organizowanych przez markę Electrolux
- Zainspirujesz się do odkrywania kuchni z całego świata
- Poznasz ludzi zainteresowanych tematyką gotowania i zyskasz możliwość wymiany kulinarnych doświadczeń
Dlaczego warto wybrać piekarnik parowy?
Wykorzystując parę do codziennego pieczenia, Twoje dania zyskają nowy charakter. Piekarnik parowy zapewni Ci?
- dania soczyste w środku i chrupiące z wierzchu
- mniejsze zużycie oleju
- zachowanie witamin i wartości odżywczych
- potrawy upieczone nawet o 20% szybciej
- pełnię smaku i aromatu - za każdym razem!
