Przepisy Ani Starmach

Poznaj przepisy Ani Starmach

Odkryj wyjątkowe przepisy, zainspiruj się i zaskocz swoich bliskich wyjątkowymi potrawami.

 

Więcej przepisów Ani Starmach znajdziesz w książkach

Książka 1

Poznaj wyjątkowe przepisy, zainspiruj się i zaskocz swoich bliskich wyjątkowymi potrawami.

Książka2

Poznaj wyjątkowe przepisy, zainspiruj się i zaskocz swoich bliskich wyjątkowymi potrawami.

Książka 3

Poznaj wyjątkowe przepisy, zainspiruj się i zaskocz swoich bliskich wyjątkowymi potrawami.

Piecz i nie dekoruj

Ciasto nie zawsze potrzebuje lukru czy marcepanowych dekoracji. Wyraźnie zaznaczone warstwy podkreślają piękno barwnej kompozycji smaków ukrytych wewnątrz. Użyj piekarnika parowego, a warstwy będą wyższe i bardziej puszyste — efekt gwarantowany!

Odkryj zalety pary
Piekarnik CombiSteam Pro

Delektuj się nowymi smakami potraw przygotowanych z wykorzystaniem funkcji SousVide w piekarniku CombiSteam Pro.

SousVide - nadaj potrawom osobisty charakter

Zaproś przyjaciół na przyjęcie pod znakiem SousVide. Przygotuj prawdziwą ucztę z mięsa, ryb, drobiu lub warzyw. Nie zapomnij o szerokiej gamie ziół i przypraw. Dzięki odpowiednio oznakowanym woreczkom do SousVide, Twoi goście będą mogli dowolnie łączyć smaki i tworzyć wyjątkowe potrawy. Spróbuj czegoś nowego i odważ się na oryginalne kompozycje smakowe.

1
Chipsy ze skórek ziemniaczanych

Gdy przygotowujesz ziemniaki, to zazwyczaj wyrzucasz ich skórki. Następnym razem spróbuj skropić je oliwą, dodać szczyptę soli i upiec w piekarniku. Pyszna przekąska dla Twoich gości jest gotowa!

2
Pesto z liści buraczanych

Liście buraków są bardzo odżywcze. Stanowią doskonałe źródło witaminy A i K. Zblanszuj je i zmiksuj z bazylią, ząbkiem czosnku, orzeszkami piniowymi, oliwą z oliwek i szczyptą soli. Efekt? Delikatne i smakowite pesto.

3
Sałatka z łodygi brokuła

Zachowaj łodygi! Łodygi brokuła są równie odżywcze jak jego różyczki. Pokrój je używając obieraczki i dodaj do ulubionej sałatki.