Sekretem perfekcji jest sous vide!

Ostatnia aktualizacja 11.04.2022 15:44


Czym jest sous vide? Sous vide (wymawiane sue-veed), co oznacza „pod próżnią”, to francuska technika gotowania, która polega na prostym procesie kąpieli wodnej składników zamkniętych w torebkach próżniowych. 

Piekarnik Electrolux z funkcją SousVide umożliwia precyzyjne gotowanie na parze potraw zamkniętych próżniowo. Dzięki temu możesz łatwo wykorzystać technikę sous vide do gotowania potraw w precyzyjnie określonej temperaturze za każdym razem - bez konieczności umieszczania składników w kąpieli wodnej.


Możesz to zrobić w łatwy sposób!

A gdybyśmy powiedzieli Ci, że używając funkcji gotowania metodą sous vide w piekarniku Electrolux SteamPro, możesz z łatwością gotować tak, jak robią to profesjonaliści?

Wykonując poniższe czynności, piekarnik Electrolux SteamPro pomoże Ci w łatwy sposób uzyskać doskonałe rezultaty przy użyciu techniki gotowania sous vide.

Krok 1

Zapakuj składniki w torebkę próżniową.

Krok 2

Umieść żywność w piekarniku Electrolux SteamPro.

Krok 3

Wybierz ikonę sous vide „SV”.

Krok 4

Wybierz żądaną temperaturę.

Krok 5

Wybierz „Start”.

Krok 6

Smacznego!

Gotowanie metodą sous vide nie tylko gwarantuje niesamowity smak posiłków bez utraty smaku i wilgoci, ale także pomaga zachować wszystkie składniki odżywcze. Piekarnik Electrolux SteamPro pomoże Ci w łatwy sposób gotować metodą sous vide, dzięki czemu uzyskasz oczekiwane rezultaty za każdym razem, gdy przygotujesz smaczne danie.


Znajdź instrukcję obsługi
Znajdź instrukcję obsługi

Znajdź rozwiązanie swojego problemu lub pobierz instrukcję obsługi urządzenia.

Connectivity
Connectivity

Poznaj nasze nowoczesne urządzenia i stwórz bez wysiłku swój inteligentny dom.

Części zamienne i akcesoria
Części zamienne i akcesoria

Znajdź oryginalne części zamienne do swojego urządzenia w naszym sklepie internetowym i zamów je prosto do domu.