korzystamy już jakieś 3 miesiące. Pierwszy kurz opadł. Pieczenie przy pomocy gotowych programów jest fajne. ale brakuje typowo polskich opisów. Słynne Gołąbki - nie istnieją! Koszmar. Ale to uczy Cię jak zrobić własny program. I to jest fajne bo pojawiają się programy pieczenia o nazwach "moje" - mojej córki. Jedna rzecz która mi się nie podoba to zaciekanie wody. Woda zrasza się na szybie i ścieka na dolny ran skąd nie ma ujścia. Trzeba wycierać aby nie zamoczyć płyt meblowych. Przywykłem. Sondy jeszcze nie używałem. Kupując piekarnik sprzedawca wskazywał ze kamień do pizzy jest na wyposażeniu. Niestety nie jest. Nie dajcie się nabrać. Czyszczenie zbiornika jest karkołomne ale jedyne możliwe w tej klasie cenowej. Uważam jednak, że powinno się wycofać te modele i sprzedawać tylko te o systemie dystrybucji wody jaki jest w sprzęcie klasy wyższej AEG. Oraz dorzuciłbym te 200-300 płn żeby jednak mieć lepszy system wodny. Tak jak napisałem - Piekarnik dobry. Doskonale piecze, robi potrawy na parze. Ale ma mankamenty, których nie mają urządzenia o klasę wyższe. Najbliższe 5-7 lat nie będę się chciał z nim rozstać.