Piekarniki

Grilluj i piecz mięsa oraz przygotowuj wspaniałe wypieki w piekarniku wielofunkcyjnym. Możesz również wybrać piekarnik parowy, który sprawi, że Twoje potrawy będą soczyste w środku i cudownie chrupiące na zewnątrz.

Dowiedz się więcej o piekarnikach parowych

Polecane produkty

5
(89)

Piecz, grilluj i gotuj jak najlepsi szefowie restauracji dzięki technologii SousVide.

  • CombiSteam Pro
  • Full Taste Steam
  • SousVide
  • VarioGuide
  • Termosonda
  • VelvertClosing®
  • Funkcja czyszczenia parowego
  • Klasa energetyczna A+
5
(13)

Najlepszy do pieczenia na parze i grillowania mięs.

  • CombiSteam Deluxe
  • Wyświetlacz dotykowy
  • Termosonda
  • Funkcja czyszczenia parowego
  • VelvetClosing®
  • UltraFanPlus
  • Klasa energetyczna A+
0
(0)

Zawsze perfekcyjne wyniki pieczenia, grillowania i gotowania na parze.

  • CombiSteam Deluxe
  • Termosonda
  • VelvertClosing®
  • Wyświetlacz dotykowy
  • UltraFanPlus
  • Klasa energetyczna A
5
(5)

Idealny do pieczenia na parze chleba i ciast.

  • CombiSteam
  • Termosonda
  • Funkcja czyszczenia parowego
  • Wyświetlacz LED
  • UltraFanPlus
  • Klasa energetyczna A+
5
(7)

Piekarnik wielofunkcyjny z termoobiegiem.

  • Termoobieg
  • System VelvetClosing®
  • Funkcja czyszczenia pyrolitycznego
  • Wentylator UltraFanPlus
  • Klasa energetyczna A+

Dlaczego piekarnik CombiSteam Deluxe?

Piekarnik CombiSteam Deluxe oferuje odpowiednie ustawienie ilości pary dla każdej potrawy. Ustawienie „Gotowanie na parze” umożliwia delikatne gotowanie takich produktów, jak ryby, pozwalając zachować w nich naturalne składniki odżywcze, witaminy i kolory. „Pieczenie parowe 50/50” sprawia, że odgrzewane potrawy smakują jak przed chwilą przyrządzone. Natomiast ustawienie „Pieczenie parowe 25/75” pozwoli uzyskać pieczeń delikatną w środku i chrupiącą z zewnątrz.

Piekarniki
87 z 87

Kuchnia dla szefa.
Kuchnia dla Ciebie.

Dowiedz się więcej

Zawsze doskonałe efekty

Od soczystej pieczeni jagnięcej do idealnej tarty owocowej - piekarnik parowy Electrolux przynosi nowy smak na stół Twojej rodziny.

Dowiedz się więcej