Kup sprzęt Electrolux i weź udział w promocji! Sprawdź zasady.
Kolorczarny/stal szlachetna z powłoką Antifingerprint
Wymiary w zabudowie (W x S x G) [mm]139x560x550
Wymiary (wys. x szer. x gł.) [mm]72x408x276
Maks. wymiary woreczka [mm]350x250
Pojemność [l]8
Moc pompy próżniowej [m3/h]3
Napięcie [V]220/240
Waga netto [kg]35
Specyfikacja
Pojemność [l]: 8
Instalacja
Wymiary w zabudowie (W x S x G) [mm]: 139x560x550
Wymiary (wys. x szer. x gł.) [mm]: 72x408x276
Maks. wymiary woreczka [mm]: 350x250
Napięcie [V]: 220/240
Waga netto [kg]: 35
Dane techniczne
Kod produktu (PNC): 947 727 450
Kolor: czarny/stal szlachetna z powłoką Antifingerprint
Moc pompy próżniowej [m3/h]: 3
Kod EAN: 7332543660209
Szczegółowe dane produktu
Szuflada do pakowania próżniowego, która umożliwia gotowanie metodą SousVide i tworzenie kulinarnych arcydzieł. Rozwiń swoją kulinarną kreatywność.
Zamknij smak w opakowaniu próżniowym
Szuflada próżniowa serii 900 pozwoli Ci uwolnić Twoją kreatywność i wykorzystać metodę SousVide w domu. Nasza pakowarka próżniowa jest łatwa w użyciu i przystosowana do użycia wszystkich standardowych woreczków do pakowania próżniowego dostępnych na rynku.
Wydobądź pełnię smaku, gotując metodą SousVide
Rozwiń swoją kulinarną kreatywność i „zamknij” smak używając szuflady próżniowej. Zapakowane próżniowo, a następnie ugotowane metodą SousVide dania zatrzymują wilgotność i uzyskują pełnię smak. Przy tym zachowują konsystencję i składniki odżywcze.
Sposób na szybkie marynowanie
Dzięki szufladzie próżniowej nie musisz już czekać godzinami, aż zamarynują się składniki przyrządzanych potraw. Nasza pakowarka próżniowa pozwala zamarynować składniki w czasie poniżej dziesięciu minut. Wciska ona marynatę w mięso, dzięki czemu smak przyrządzonej potrawy jest intensywniejszy.
Pakowanie próżniowe – sposób na zachowanie świeżości
Zachowaj na dłużej świeżość produktów, używając szuflady do pakowania próżniowego. Dzięki usunięciu całego powietrza, zapakowane w woreczkach produkty pozostają nawet trzykrotnie dłużej świeże niż te przechowywane tradycyjnie. To oznacza mniejsze marnotrawstwo żywności i ograniczenie mrożenia produktów.
Zapakuj próżniowo, zastosuj metodę SousVide i zachwyć smakiem
Gotuj jak szef kuchni metodą SousVide, korzystając z szuflady do pakowania prózniowego. Pozwala ona poddawać precyzyjnej obróbce termicznej takie potrawy, jak steki, aby uzyskać miękką i delikatną konsystencję mięsa. Składniki nie będą wysychać, a ich smak zyska na intensywności.
Zachowaj najlepsze właściwości składników, zamykając je próżniowo w szklanych słoikach
Zachowaj najlepsze właściwości składników, zamykając je próżniowo w tych wygodnych szklanych słoikach (maks. wysokość słoików 8,5 cm) – po prostu umieść je w szufladzie do pakowania próżniowego i wybierz maksymalne podciśnienie. W ten sposób możesz pakować produkty w słoiki jak w plastikowe torebki.
Pomoc
Czy wiesz, że niektóre, drobne problemy z urządzeniem możesz rozwiązać bez zamawiania wizyty serwisowej? Spróbuj wyszukać rozwiązanie.
Czy masz już to urządzenie?
Zarejestruj swoje urządzenia w MyElectrolux i znajdź wszystko, czego potrzebujesz w jednym miejscu.