Szczegółowe dane produktu

Szuflada do pakowania próżniowego, która umożliwia gotowanie metodą SousVide i tworzenie kulinarnych arcydzieł. Rozwiń swoją kulinarną kreatywność.

*Zdjęcia i filmy przedstawione w galerii na stronie produktu mają charakter poglądowy i mogą nie przedstawiać dokładnie tego modelu.

Cechy

Electrolux - Integrated Vacuum Sealer - KBV4X

Zamknij smak w opakowaniu próżniowym

Szuflada próżniowa serii 900 pozwoli Ci uwolnić Twoją kreatywność i wykorzystać metodę SousVide w domu. Nasza pakowarka próżniowa jest łatwa w użyciu i przystosowana do użycia wszystkich standardowych woreczków do pakowania próżniowego dostępnych na rynku.

Electrolux - Integrated Vacuum Sealer - KBV4X

Wydobądź pełnię smaku, gotując metodą SousVide

Rozwiń swoją kulinarną kreatywność i „zamknij” smak używając szuflady próżniowej. Zapakowane próżniowo, a następnie ugotowane metodą SousVide dania zatrzymują wilgotność i uzyskują pełnię smak. Przy tym zachowują konsystencję i składniki odżywcze.

Electrolux - Integrated Vacuum Sealer - KBV4X

Sposób na szybkie marynowanie

Dzięki szufladzie próżniowej nie musisz już czekać godzinami, aż zamarynują się składniki przyrządzanych potraw. Nasza pakowarka próżniowa pozwala zamarynować składniki w czasie poniżej dziesięciu minut. Wciska ona marynatę w mięso, dzięki czemu smak przyrządzonej potrawy jest intensywniejszy.

Pakowanie próżniowe – sposób na zachowanie świeżości

Zachowaj na dłużej świeżość produktów, używając szuflady do pakowania próżniowego. Dzięki usunięciu całego powietrza, zapakowane w woreczkach produkty pozostają nawet trzykrotnie dłużej świeże niż te przechowywane tradycyjnie. To oznacza mniejsze marnotrawstwo żywności i ograniczenie mrożenia produktów.

Zapakuj próżniowo, zastosuj metodę SousVide i zachwyć smakiem

Gotuj jak szef kuchni metodą SousVide, korzystając z szuflady do pakowania prózniowego. Pozwala ona poddawać precyzyjnej obróbce termicznej takie potrawy, jak steki, aby uzyskać miękką i delikatną konsystencję mięsa. Składniki nie będą wysychać, a ich smak zyska na intensywności.

Zachowaj najlepsze właściwości składników, zamykając je próżniowo w szklanych słoikach

Zachowaj najlepsze właściwości składników, zamykając je próżniowo w tych wygodnych szklanych słoikach (maks. wysokość słoików 8,5 cm) – po prostu umieść je w szufladzie do pakowania próżniowego i wybierz maksymalne podciśnienie. W ten sposób możesz pakować produkty w słoiki jak w plastikowe torebki.

Pomoc

Czy wiesz, że niektóre, drobne problemy z urządzeniem możesz rozwiązać bez zamawiania wizyty serwisowej? Spróbuj wyszukać rozwiązanie.

Masz już ten produkt?

Zarejestruj produkt, aby w pełni wykorzystać jego możliwości. Skorzystaj w pomocy naszych ekspertów lub kup potrzebne części zamienne i akcesoria.

Zarejestruj produkt Pomoc
view of beach, cliffs and breaking waves