




Szczegółowe dane produktu
*Zdjęcia i filmy przedstawione w galerii na stronie produktu mają charakter poglądowy i mogą nie przedstawiać dokładnie tego modelu.
Cechy

Piekarnik parowy seria 700 SteamCrisp®
Połączenie pary i gorącego powietrza gwarantuje, że potrawy nie wysychają i można je piec w niższej temperaturze. Gotowa pieczeń będzie soczysta w środku i cudownie chrupiąca z wierzchu.

SteamCrisp ochrona przed przesuszeniem
To idealne rozwiązanie do pieczenia mięs, zapiekanek, pieczywa, ciast, a także odgrzewania potraw bez ryzyka wysuszenia. Dodatek pary poprawia smak i konsystencję.

Termosonda
Użycie jej zwiększa kontrolę nad procesem pieczenia. Termosonda monitoruje temperaturę wnętrza potrawy, bez ryzyka niedopieczenia czy przepieczenia. Gdy potrawa jest gotowa, termosonda zasygnalizuje zakończenie pieczenia i wyłączy piekarnik.

Tekstowy wyświetlacz LCD z asystentem gotowania
Urządzenie krok po kroku wyręczy Cię w doborze czasu i temperatury pieczenia. Czytelny wyświetlacz z menu w języku polskim ułatwia wykorzystanie możliwości piekarnika, ułatwia dostęp do różnorodnych trybów grzania, dziesiątków programów pieczenia oraz funkcji szybkiego nagrzewania i pomocy.

Szybkie i równomierne pieczenie Even Cooking
Wentylator zapewnia stały obieg gorącego powietrza, gwarantując równomierny rozkład temperatury. W takich warunkach potrawy mogą być pieczone w niższej nawet o 20% temperaturze w porównaniu do piekarników tradycyjnych, co umożliwia oszczędność czasu i energii.

Wielopoziomowe pieczenie
Termoobieg umożliwia pieczenia nawet na 3 poziomach jednocześnie, idealne rozwiązanie w przypadku przygotowywanie kruchych ciastek i pierniczków.