Blacha Patisserie do piekarników parowych. Perforowana powierzchnia blachy podnosi efektywność funkcji parowych, czyli przenikanie pary. Para sprawia, że temperatura rozkłada się równomiernie w całej komorze piekarnika. Dzięki perforacjom blachy możliwy jest swobodny przepływ wilgoci i powietrza wokół całej powierzchni ciasta. Przyśpiesza to jego wyrastanie i sprawia, że pieczywo zyskuje chrupiącą skórkę i miękki środek. Wymiary: 46,6 x 38,5 cm, kolor czarny.
Blacha do pieczenia
Piecz jak profesjonalista. Przygotuj świeże bagietki i ciastka z chrupiącą skórka i miękkim środkiem, dzięki perforowanej powierzchni blachy, która umożliwia swobodne krążenie ciepła i pary wodnej wokół ciasta. Doskonała także do suszenia warzyw i owoców.
Pomoc
Czy wiesz, że niektóre, drobne problemy z urządzeniem możesz rozwiązać bez zamawiania wizyty serwisowej? Spróbuj wyszukać rozwiązanie.
Czy masz już to urządzenie?
Zarejestruj swoje urządzenia w MyElectrolux i znajdź wszystko, czego potrzebujesz w jednym miejscu.