Piekarniki parowe - przepisy

Piekarniki parowe - przepisy

W piekarniku parowym można przygotować nie tylko warzywa. Tak naprawdę, to od lat tajna broń najlepszych resturacji. Dodatkowa wilgoć poprawia smak i teksturę, zachowując chrupkość - każdy posiłek będzie wyjątkowy. Poniżej znajdziesz łatwe przepisy, które pokazują możliwości wynikąjące z użycia pary - od przystawek do deserów. Możesz zacząć od razu. Nadaj życiu pełny smak - przy użyciu pary.

  • Brownie z syropem z topinambura

     

     

  • Focaccia

    Smak południa - doskonały jako samodzielne danie lub przystawka.

    Focaccia
  • Łosoś z tłuczonym kalafiorem i jarmużem

    Zdrowy posiłek z prostych i pysznych nordyckich składników.

  • PIECZEŃ JAGNIĘCA
  • Suflet z ziemniakami i parmezanem
  • Tęczowe bajgle
  • Hummus
  • Sernik

    Delikatny i kremowy sernik to doskonały sposób na sprawienie przyjemności sobie i innym.

    Sernik
  • Ciasto czekoladowe

    Któż oparłby się kremowemu biszkoptowi czekoladowemu?

    Biszkopt czekoladowy
  • Crème brûlée

    Klasyczny deser dla tych, którzy chcą osłodzić sobie życie.

    Karmelizowanie cukru na creme brulee za pomocą ręcznego palnika gazowego
  • Tarta cytrynowa

    To ciasto zawsze poprawia humor.

    Tarta cytrynowa oprószona cukrem pudrem
  • Wegański, bezglutenowy chleb bananowy
  • Kurczak po wiejsku

    Pyszne, delikatne danie.

    Kurczak przygotowany w piekarniku parowym
  • Szparagi

    Doskonałe szparagi, przygotowane za pomocą pary.

    Szparagi przygotowane w piekarniku parowym
  • Flan waniliowy z truskawkami

    Tradycyjny deser z truskawkami.

    Flan waniliowy z truskawkami